Att sälja sin lägenhet

by admin.

Det är mycket arbete med att sälja en bostad, och ibland kan det till och med vara många känslor inblandade. Har man sett sina barn växa upp och sedan flytta ut från just det här huset har man många fina minnen, till exempel. Nu är huset för stort och dyrt att hålla för bara en eller två personer, och man måste sälja. Genom att anlita en bra mäklare, som BoDirekt, kan det bli lite lättare att flytta.

MU70-fastighetsaffärerDaniel Lundstam AB Bodirekt på Sallerupsvägen 28 har hållt på med att förmedla hus och lägenheter i flera år. Alla på firman vet att det inte bara handlar om cement och papper. Förutom en gedigen utbildning inom området, har medarbetarna på BoDirekt även minst 10 års erfarenhet av fastighetsmäkling. Man har stor lokal kännedom och goda kontakter med bankerna.

Man har som mål hos Daniel Lundstam AB Bodirekt på Sallerupsvägen 28 att kunden ska känna sig trygg, vare sig det handlar om att köpa eller sälja bostad. För många är det ett stort steg att investera i en fastighet. Vare sig man har bott många år på ett ställe och ska nu sälja och köpa mindre, eller om det är fråga om ens första egna bostad. Det handlar också om mycket pengar, och man behöver ett bra banklån som ska fungera i flera år framöver.

Daniel Lundstam AB Bodirekt på Sallerupsvägen 28 begär inte ensamrätt när de förmedlar en fastighet. Detta innebär att man som kund kan försöka sälja sin lägenhet på andra sätt, ha flera bollar i luften samtidigt. Om man skulle lyckas genom en annan mäklare, eller med privata kontakter, behöver man inte betala något till BoDirekt.

På ungefär samma linjer har man inget säljtvång med Daniel Lundstam AB Bodirekt på Sallerupsvägen 28. Om man inte tycker om det pris man får vid en budgivning, till exempel, är man inte bunden att sälja. Man bestämmer själv till vem och för vilket pris man vill sälja sitt hus eller lägenhet. När man slutligen bestämt sig och säljer, då betalar man till BoDirekt.

Det ligger mycket ansträngningar bakom försäljningen av en bostad och alla har sina egna förväntningar. Genom att välja en bra mäklare som man kan lita på halveras både arbetet och stressen, och det hela brukar också gå mycket snabbare. När alla parter är nöjda och belåtna efter avslutade förhandlingar anser även mäklaren att det varit en bra affär.