Beställ reflexer med tryck

by admin.

Under mörka kvällar under hösten och vintern är det viktigt att synas. Så varför inte beställa reflexer med företagets logga på som du kan dela ut till både dina anställda och dina kunder. Det blir en uppskattad liten gåva.

picVi alla vet hur obehagligt det kan vara om man går ute på eftermiddagen eller kvällen då mörkret har landat som en rullgardin på himlen. Plötsligt syns vi inte lika bra där vi promenerar på trottoaren eller vid vägkanten. Och likaså blir det en skrämmande situation för bilisten som sitter bakom ratten och plötsligt ser att det går en person i mörkret i en svart jacka.

Det är med andra ord lätt hänt att det händer olyckor på grund av detta så varför inte ge bort en reflex? Och tryck företagets logga på reflexer online innan du ger bort som julgåva till anställda. Det är en sådan liten sak men den är ack så viktig. Dessutom är det nog ganska många som glömmer bort att köpa en reflex själva. Så det blir en liten påminnelse om att de anställda ska vara rädda om sig.

Stort utbud

Vill du kanske ge något mer i julgåva än enbart en reflex till dina anställda finns det givetvis ännu fler profilprodukter som du kan välja mellan. Kanske skulle ett par fina ölglas med företagets logga kunna vara ett bra alternativ? Eller ett tjusigt paraply? Alternativen är många och du kan själv välja och vraka. medReklam har Nordens största utbud av profilprodukter online så du kommer garanterat att hitta både det ena och andra som du skulle vilja beställa oavsett om det är som julgåvor eller om det är prylar som behöver fyllas på så som till exempel pennor och muggar.

Men om du bara ska välja en liten sak som julgåva den här gången kan det vara ett ypperligt val med reflexen. Det kommer garanterat att vara populär. Mikael Bergström delade ut gratis profilreflexer åt Landstinget i Västerbotten – något som var uppskattat. För det är nämligen ungefär 40% i trafikolyckor som inträffar på grund av mörkrets inbrott. Med en liten reflex blir du plötsligt synligare.

Skulle du bära mörka kläder kommer föraren inte att få syn på dig förrän avståndet är så litet som mellan 20 och 30 meter. Med ljusa kläder ökar det till cirka 60 meter. Men om du däremot använder dig av en reflex ökar det avståndet till hela 125 meter. Tänk också på att en reflex är en färskvara. Så den du har haft i lådan eller på jackan i ett par år kommer inte längre att fungera. Det bästa är så klart att uppdatera till en ny reflex varje säsong så att du med säkerhet vet att du är skyddad i trafiken när du går på promenad under hösten och vintern.