Event och Eurovision, inspirationsdagar att besöka

by admin.

Människan lever i en värld oändliga möjligheter och det innebär att vi hela tiden har en mängd olika val att göra när det kommer till vilket steg vi skall ta härnäst i våra liv. Events är ett bra sätt att hitta inspiration när man inte riktigt vet hur man skall ta sig vidare och det erbjuds hela tiden en rad olika sådana runt om i landet.

825-4-events-och-eurovision-inspirationsdagar-att-besokaEvents och Eurovision är något många människor genast sätter ihop med när de hör ordet men faktum är att events och olika inspirationsdagar förekommer i många olika former. De allra flesta innebär att en person med en intressant historia kommer till dagen för att tala och på så vis inspirera andra människor till att leva det liv de drömmer om. Ofta är personen välkänd för allmänheten men det roliga är att det ibland faktiskt är personer man aldrig hört talas om som inspirerar en mest efter en sådan här dag. Intresserad av ett populärt event – missa inte att gå på Ekvilibrium Talarförmedlings inspirationsdagar , en dag fylld av flera kända föreläsare som alla har något intressant att förmedla.

De finns dock de som känner sig tveksamma till varför de bör gå på en inspirationsdag och om det verkligen är värt pengarna det kan komma att kosta. Fördelarna med att besöka en sådan här dag är dock många!

Fördelar med att besöka en inspirationsdag

  • Du får lyssna till inspirerande människor som kan innebära den där sista pushen som får dig att vilja ta nya steg i ditt liv för att utvecklas som människa.
  • Du får träffa andra människor som likt du själv söker efter en möjlighet att ta andra vägar i livet – dessa möten kan många gånger vara minst lika inspirerande och avgörande som talarna under dagen.

Events är med andra ord inte bara en dag för utveckling utan även en möjlighet att få ha roligt på vägen! Event och Eurovision är det utmärkta exemplet på detta även om man här talar om sång och kanske inte nya steg i arbetslivet. Ett gigantiskt möte mellan personer från olika länder och med olika bakgrund – allt i godhetens och glädjens tecken. Nyfiken på att läsa mer – nu har nedräkningen till Eurovision börjat och här kan du läsa mer om eventet som lockar hundratusentals tittare varje år.

Men hur väljer man då event att besöka? Det finns en rad olika riktlinjer man kan ta i beaktande när det kommer till att välja rätt.

Riktlinjer att ta i beaktande vid val av event

  • Skriv en prioriteringslista! Vad är det du vill ha ut av din dag? Vill du förändra något inom ett speciellt område i ditt liv eller ha allmän inspiration?
  • Vilken är din budget för att besöka en inspirationsdag? Det är alltid värt det att investera i sig själv men inte genom att skuldsätta sig mer än absolut nödvändigt.

Utöver detta bör man såklart ta hänsyn till saker som vad som ingår i kostnaden man betalar för att få deltaga under dagen och dessutom vad som gäller om du vill boka av eventet – ta reda på exakt vad som ingår för att slipp obehagliga överraskningar om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd eller till exempel får förhinder och inte kan gå.

I slutändan handlar events om att få utvecklas på ett personligt plan eller i sitt arbete. Vilken ålder man har och vilken bakgrund spelar mindre roll när man väljer event att besöka – det handlar i slutändan om inställning. Går man med rätt inställning ökar chansen att man får ut riktigt mycket av dagen och därmed kan gå därifrån nöjd.