Frukt och grӧnt varje dag

by admin.

Att man ska ӓta grӧnsaker och frukt varje dag fӧr att må bra ӓr ingen hemlighet. Problemet fӧr de flesta ӓr att komma ihåg det eller planera in det. Nӓr man kommer hem från jobbet, trӧtt och stressad, så ӓr frukt ofta det sista man har i tankarna. Men fӧr att hålla sig frisk och orka med livet så ӓr frukt en av de grundstenar man har behov av. Som tur ӓr finns det olika alternativ fӧr att tillgodose ӓven dessa.

649-4-fruktHӓmta barn från dagis, laga middag och skjutsa ӓldsta dottern till handbollstrӓning fӧr att sedan dammsuga vardagsrummet och byta lakan. Detta ӓr en vanlig dag fӧr många heltidsarbetande fӧrӓldrar, och något liknande ӓven fӧr de som inte har några barn. Men ӓven om vardagen inte ӓr lika hektisk så har man funnit att en fruktkorg på jobbet ӓr något som verkligen fungerar. Nӓr frukten ӓr lӓtt tillgӓnglig, och man befinner sig i en mindre stressig situation, så ӓter man mer. Dӓrfӧr vӓljer fler och fler arbetsgivare att se till att de anstӓllda alltid har en korg med frukt dӓr de fritt kan vӓlja vad de vill ha.

Fӓrsk frukt hela veckan

Att bestӓlla en fruktkorg eller två till arbetsplatsen ӓr en mycket uppskattad fӧrmån. Den består ofta av de frukter som hӧr till sӓsongen, vilket gӧr dem extra goda och nӓringsrika. Om man sedan vӓljer att bara ha ekologiska frukter så blir det ӓnnu sundare. De flesta tycker om att ta sig en frukt som mellanmål, och om korgen står dӓr så ӓr det lӓttare att få med sig de tre-fyra stycken man bӧr ӓta varje dag. På Fruktshop.se kan du beställa deras ISS ekologiska fruktkorg till jobbet. De har stor erfarenhet av vad som uppskattas och vad som håller bӓst, och kan dӓrfӧr sӓtta samman bra och balanserade korgar.

En fruktkorg ger energi nӓr man som bӓst behӧver den. Det rekommenderas att ta flera raster under arbetsdagens gång. Dessa behӧver inte vara så långa, men det ӓr bra att bryta upp ett par minuter då och då. Lagom fӧr att gå och ӓta en frukt, som sedan ger en skjuts i rӓtt riktning fӧr att orka med resten av uppgifterna. Bra mycket bӓttre ӓn att alltid dricka kaffe och kanske ӓta något sӧtt. Lӓngre raster och fika har sin plats, men det gӓller att ha en balans.

Frukt direkt till jobbet

Att slippa gå och handla frukten sjӓlv ӓr behӓndigt. Man kan bestӓmma hur stor korgen ska vara och hur ofta den ska levereras, och sedan kan man i princip glӧmma bort det hela tills fruktkorgen anlӓnder. Beställ fruktleverans i Stockholm till ditt företag genom Fruktshop.se. De ser till att medarbetarna har fӓrsk frukt tillgӓnglig, att det finns ett sunt alternativ på jobbet. Frukt ӓr gott och gӧr att man håller sig mӓtt lӓngre ӓn med så kallad skrӓpmat. De ger energi och ork, något som alla har behov av.

En regelbunden leverans av frukt ӓr ett led till en sundare arbetsplats. Idag ӓr det många som ger sina anstӓllda fӧrmåner just inom hӓlsa och sjukvård. En gratis lӓkarkontroll varje år, subventionerade behandlingar hos olika experter, ett gym på arbetsplatsen, och så vidare. I tillӓgg så har man sett hur viktig stӓmningen ӓr på jobbet, att alla trivs både med lokalerna och med varandra. Kick offs har blivit vanliga och andra gruppevenemang, med målet att fӧra samman en grupp med helt olika individer och skapa en gemenskap. Ett led i trivseln på arbetsplatsen ӓr att bestӓlla en fruktkorg, en liten detalj som visar att man bryr sig om de som jobbar på kontoret, eller vilken verksamhet det ӓn handlar om.