Hotell bredvid flygplatser

by admin.

För det mesta ligger det minst ett hotell i anslutning till en flygplats. Det är praktiskt när man ska resa tidigt, eller anländer sent. Det är också bekvämt att hålla kortare eller längre konferenser på dessa hotell, speciellt om man har deltagare från olika länder eller städer.

MA227-hotell lobbyEtt hotel nära Bromma Blocks kombinerar närheten till en flygplats med lätt tillgänglig shopping och god mat. Detta enorma köpcentrum ligger nämligen bredvid Bromma flygplats, där man har både internationell och inhemsk flygtrafik. Det är också nära om man vill åka in till Stockholm City. Beroende på vilken tid på dygnet det är, tar det bara en kvart att ta sig dit.

Det är lätt att ta sig till köpcentret när man bor på ett hotel nära Bromma Blocks. Tidigare var detta flyghangarer, som man räddade och förvandlade till stormarknader. Nu har KF Fastigheter tagit över och investerat miljarder i detta shoppping komplex. Man vann utmärkelsen Retail Awards för Sveriges bästa köpcentrum/galleria år 2011, med motiveringen att det är ett lyxigt center med värme och själ.

Många väljer att boka ett hotel nära Bromma Blocks för ett möte eller konferenser. Man har all utrustning man behöver när man hyr ett konferensrum. Måltiderna är heller inget problem- antingen äter man på hotellet eller går till det närliggande köpcentret. Här finns mycket trevliga restauranger och konditorier, vare sig det handlar om lunch eller middag. Man kan även köpa gourmetmat i deras deli affär.

De flesta hotel nära Bromma Blocks har stor parkering. Detta kan annars vara ett problem när man lägger konferenser eller möten i centralare delar av staden. I Bromma har man alltså möjlighet att anordna ett möte med deltagare som kan komma med praktiskt vilket transportsätt som helst. Flyg, bil, buss- allt fungerar med ett hotel nära Bromma Blocks. Eftersom Bromma inte är så stort kan man lätt promenera mellan hotellet och de andra platserna.

Allt fler väljer Bromma för sina konferenser och möten. Många tycker om att besöka Solvalla när de bor på hotell i Bromma, vare sig det är för konferens eller man befinner sig där av andra orsaker. Det ligger också inom gångavstånd, bara en kvart från Bromma Blocks eller hotellet. De som har konferens under dagen tycker om att slappna av lite på kvällen. Vare sig det handlar om att äta god mat eller se på travet så finns allt i Bromma, sju dagar i veckan.