Informera enkelt med nyhetsbrev

by admin.

De flesta människor runt om i världen har en e-postadress som de kan nås via. Det är mer eller mindre något man måste ha i dag många gånger. Dessutom är det ett väldigt smidigt sätt att hålla kontakt med familj och vänner som är långt borta. Likaså är det utmärkt för jobb och kontakt med kunder via nyhetsbrev.

92-e-post-utskick-programMajoriteten går förmodligen med största sannolikhet in och kollar sin inkorg ett par gånger om dagen. Och eftersom man någon gång har beställt något från någon nätbutik har man säkerligen klickat i att man vill ha nyhetsbrev för att inte gå miste om något som händer på sajten. En del rensar säkert också alla nyhetsbrev utan att läsa dem medan andra öppnar varje e-post som kommer. Men många låter trots allt nyhetsbreven komma i stället för att avbryta prenumerationen.

Prova nyhetsbrev

Att använda sig av e-post och nyhetsbrev i syfte att marknadsföra sitt företag är verkligen smart och det behöver inte vara särskilt krångligt heller för den delen. Någonting som många säkert kan uppskatta. I dag finns det lite olika program och verktyg som du kan använda dig av för att skicka ut mejl till potentiella kunder. Det gäller helt enkelt att du hittar ett alternativ som du tycker bäst om.

För att det ska bli lite lättare för dig att välja kan du alltid testa mailRelates verktyg för nyhetsbrev i 30 dagar genom en demoversion. Då får du lagom lång tid på dig att märka om det blir någon ökning av trafik till hemsidan eller om du får någon positiv respons av mottagarna.

Efter att provtiden har tagit slut finns det lite olika paket man kan välja på sajten. Förhoppningsvis ska där finnas ett alternativ som kan passa dig och ditt företags behov när det gäller att skicka ut nyhetsbrev. Du kan också gå in på www.mailrelate.se så finns det mer information om deras tjänst att läsa.

Tjänster för nyhetsbrev

Det finns som bekant olika tjänster som du kan använda dig av för att få ut effektiva nyhetsbrev. Och eftersom allting hela tiden uppdateras i tekniken kan det vara vettigt att titta på olika alternativ med jämna mellanrum så att du inte sitter kvar med en tjänst som inte är lika bra som en annan skulle kunna vara för ditt företag.

Om du vill kan du titta på en av de mest populära i Sverige just nu och det är Apsis. Du får tillgång till många dyrbara verktyg som kan hjälpa dig att analysera hur dina nyhetsbrev tas emot och hur de klickas. Andra liknande tjänster som finns är bland annat Paloma, Maildirect och Skapanyhetsbrev. Här får du fler tips på bra lösningar som du kan finna intressanta.

Har du inte provat på att marknadsföra dig med nyhetsbrev där du kan läsa statistik och mycket annat bör du inte vänta länge till innan du gör det. Med nyhetsbreven når du ut till tusentals människor på en och samma gång på ett ytterst smidigt sätt. Frågan är om det finns någon bra motsvarighet att jämföra nyhetsbrev via e-post med.

Visserligen kostar det lite grann att erhålla en tjänst som ger dig de verktyg du behöver för att skicka ut nyhetsbrev. Men du kan ganska snabbt och lätt surfa runt och jämföra tjänsterna och priserna för att se om du kan hitta ett alternativ som passar företagets plånbok. Det går ju alltid att byta efter ett tag men en del kan ha bindningstider på upp till ett år. Har du möjlighet till en demoversion är det ju alltid ett plus i kanten för tjänsten.