Olika sorters elektroniska cigaretter

by admin.

Vartefter som de blir allt mer populära växer också utbudet av e ciggar och dess juicer. Man har mycket att välja på, och det finns en hel del exotiska smaker. Samtidigt kan man även variera munstycket och behållaren. Vem har sagt att allt ska vara i samma färg? Här kan man verkligen få något som passar ens stil och personlighet.

MU324-ren luftDet är lätt att köpa e cigaretter hos Greatcig, om man beställer före klockan 16 så skickar de ens order redan samma dag. Här kan man verkligen få utlopp för sin smak och tycke. De har elektroniska cigaretter i alla färger man kan önska, och med olika sorters utformande. Eftersom de inte är så dyra kan man ha råd att skaffa sig lite olika färger. En röd och en vit kanske? Eller varför inte rosa och lila?

Man kan till och med köpa e cigaretter hos Greatcig som är guldöverdragna med 18k rent guld. De kostar naturligtvis lite mer, men ibland vill man känna sig lite lyxig. Det kan också vara en bra present. Sedan gäller det att välja vilken juice man ska fylla på e ciggen med, och här börjar verkligen det roliga.

Dels finns det Premium Plus hos Greatcig, detta är italienska juicer som håller hög kvalitet. Man arbetar bara med företag som använder de juicer som är klassificerade som livsmedel och som står under kontroll av hälsodepartementet. Dessa juicer är något dyrare än andra varianter och de kommer i flera spännande smaker och varianter.

Sedan kan man köpa e cigaretter hos Greatcig med juice Premium. Även dessa juicer från Hangsen räknas som livsmedel, och man använder bara naturliga ämnen av högsta kvalitet. Det märks skillnad mot billigare juicer som innehåller syntetiska ämnen. Här finns det, till exempel, bubbelgum juice eller ananas, champagne eller cappuccino. Roliga smaker som gör vardagen lite speciell.

Man ska trots allt röka dessa ämnen så det är alltid bra att välja en återförsäljare som håller sig till bra produkter av god kvalitet. Genom att köpa e cigaretter hos Greatcig får man just det. De är själva rökare och har valt att gå över till e cigaretter för att spara hälsan. Både sin egen och de som de har i närheten. Därför satsar de alltid på hög kvalitet, något som de kan stå för. När man själv röker så märker man direkt vad som är bra eller inte. Smaker och annat är sedan ett personligt val, det viktigaste är att kvaliteten är hög.