Tuffa kläder för alla åldrar

by admin.

Det fanns en period när jeans ansågs vara kläder för ungdomar, men idag kan både ung och gammal klä sig i jeans. Det samma gäller för Elvine jacka. Trots att det handlar om moderna, trendiga kläder finns det ingen åldersgräns.

MA104-jeansMer och mer så riktar sig kläder och mode till en ganska bred publik. Man säger att det inte är åldern som spelar någon roll, om man är ung i hjärtat kan man ha på sig nästan vad man vill. Många kända märken har en variation av produkter. Vill man ha en Elvine jacka, till exempel, har man flera olika modeller att välja på. Många är tidlösa, typ anoracker, som passar de flesta. Andra är lite mer fokuserade på yngre människor, men minst lika trendiga.

Elvine jacka finns i fina modeller för både män och kvinnor. De är ofta lite längre, går ner över höften, och har en huva. Detta gör dem helt perfekta för svenskt klimat, man kan se att de skapats av någon som vet vad som behövs. De är utmärkta för att kombinera med ett par jeans, vilken modell man än väljer.

Jeans ska man välja efter passform. Det finns mycket tighta modeller, som sitter som klistrade på benen. Andra har en rak skärning, hela vägen ner. Tycker man om lite utsvängda jeans ska man välja det. De kommer också i en mängd olika färger, även här brukar många föredra det som är modernt just nu. Svarta, vita, mörkblå, stonewashed och mycket mer, urvalet är nästan obegränsat. Man kan alltså matcha med många olika toppar och jackor, speciellt som jeans ofta är enfärgade.

Kläder är till för att skydda personen och hålla värmen. Men alla vet att det ligger så mycket mer bakom ett klädesplagg. Det kan vara mode och trender, dessa är i konstant rörelse och utveckling. Men det kan också handla om en hel livsstil. Det betyder inte att man måste acceptera den för att ha på sig vissa kläder, men det är alltid intressant att se vad som ligger bakom skapandet av vissa kläder.

En Elvine jacka, till exempel, är snygg och praktisk i sig själv. Men det kan vara kul att läsa lite om vad som ligger bakom. Grundaren, Daniel Mänd, är barnbarnet till den estniska sömmerskan Elvine som kom till Sverige efter kriget. Han vill kombinera Göteborgs gatukultur med mormors traditioner, och låter sig fortfarande inspireras mycket av sina vänner. Resultatet är härliga, trendiga kläder för alla åldrar.